Common Rail (ruil) brandstofpompen en verstuivers402

Wij zijn een specialistisch bedrijf wat al jaren diepgaande kennis en ervaring heeft, in het met raad, daad & trainingen, ondersteunen van bedrijven met probleemoplossing van complexe voertuig Electra en Brandstof toevoersystemen.
Daarvoor hebben wij geïnvesteerd in een uitgebreid aantal testbanken en speciale gereedschappen om snel en efficiënt diagnose te kunnen stellen, en componenten te kunnen reviseren.
Uitlezen en het meten van de retouropbrengst worden vaak gebruikt bij het stellen van een common rail systeem diagnose, maar dit bied vaak geen duidelijk uitsluitsel. Het vervangen van onderdelen om zo de oorzaak te achterhalen is niet alleen zeer tijdrovend, maar ook onnodig kosten verhogend. Zijn de verstuivers verdacht? Dan kan een door ons uitgevoerde test op een van onze testbanken wel een goed testbeeld bieden. Is het probleem eenmaal aangetoond behoudt u altijd nog zelf de regie en kunt u kiezen voor een ruil of nieuwe verstuiver.
Bedrijven uit o.a. de Automotive, Truck, Intern transport, Landbouwmechanisatie, Grondverzet, Spoorwegen & Scheepvaart sector kunnen bij ons terecht voor o.a. diagnose, reparatie of revisie van diesel (en benzine) brandstoftoevoer en voertuig start, laad en elektronica systemen van alle merken zoals o.a. Delphi, Bosch, Denso en VDO/Continental, MTU,Caterpillar,  Stanadyne etc.

Wij hebben een langdurige en uitgebreide ervaring in het hoogwaardig testen en reviseren van common rail componenten.
Door de common Rail pompen en verstuivers nauwkeurig volgens de voorgeschreven aanwijzingen van de fabrikanten te reviseren zijn onze producten van een hoogwaardige topkwaliteit.
Daarbij worden uiteraard alleen originele onderdelen gebruikt en ook de benodigde speciale gereedschappen.
In een eindtest worden alle stappen doorlopen die door de fabrikant voorgeschreven zijn.
Alleen als deze succesvol zijn komen ze in de voorraad om verkocht te worden.
Onze common rail verstuivers worden zo compleet mogelijk geleverd.
Een brandplaat (afdichting met cilinderkop) zit er altijd bij en bevestigingsmateriaal kunt u mee bestellen daar waar mogelijk.
Onze common rail brandstofpompen worden compleet met  2 afdichtringen voor de aansluitleidingen geleverd.
Onze revisie/ruilproducten zijn herkenbaar met een R van rebuild achter de merknummers en een scherpere prijs dan de merk ruillijnen.

DSC_0207Bosch 0010 (10)1-AA-166961-DS-13211